Skip to main content

Poljoprivreda

Poljoprivreda

Poljoprivreda

 

Locirani smo u Čantaviru, jednom od najvećih vojvođanskih sela. Mi smo komšije, poznanici, prijatelji, posvećeni smo uspehu našeg preduzeća, kao što je ono posvećeno ličnom uspehu svakog od nas.

Sigurnost kod dobavljača postižemo time što im izlazimo u susret na najbolji način. Pored dobrih cena i uslova kooperacije, vodimo se idejom obostrane uštede vremena i novca.

Obezbedili smo savremene, otkupne stanice, u naseljima: Ada, Gunaroš, Bačko Petrovo Selo, Kevi, Lukićevo, Totovo Selo, Subotica, Donji Tavankut, Bajmok, Pačir i Bačka Topola . Umesto da gube vreme i novac na isporuku sirovina oni kojima je udaljen Čantavir, otkupne stanice omogućavalju našim kooperantima da brže i efikasnije predaju plodove njihove dedovine, u savremene silose koji su garancija sigurnosti, dok za uzvrat mogu da biraju da li će te plodove da lageruju, naplate u novcu ili kroz preuzimanje semenskog ili drugog repromaterijala potrebnog za novu proizvodnju. Ovim smanjujemo i traktorske kolone u Čantaviru i efikasnije dopremamo pažljivo birane sirovine.

Konstantno podižemo nove skladišne kapacitete i uspostavljamo nove stanice za lager, otkup i kooperaciju. Ovim smo stvorili neophodne preduslove za sigurnost i stabilnost u poslovanju naših dobavljača iz regiona, odnosno još veću sirovinsku bazu za našu industriju.

Kontaktirajte nas!

Popunite formu i naš tim će Vam se javiti u najskorijem roku.