Skip to main content

Proizvodnja stočne hrane

Gebi, proizvodnja stočne hrane

Proizvodnja stočne hrane

Kompanija Gebi osnovana je 1983. godine, kao jedan od pionira privatnog biznisa na severu Bačke u oblasti veletrgovine, da bi dve decenije kasnije prikupljeno iskustvo, znanje, ideje i resursi bili uloženi u oblast proizvodnje.

Stalnim unapređenjem proizvodnih procesa, vođeni inovacijama i novim tehnologijama, uz konstantan napor ka porastu plasmana, širenju asortimana i uz ulaganja ostvarenog profita u nove kapacitete, uspeli smo da postanemo lider u proizvodnji stočne hrane u Srbiji. Gebi danas proizvodi preko sto vrsta proizvoda, a naš zaštitni znak su - Energofeed, Uni i Farma Plus. Sa dnevnom proizvodnjom i preko 1.000 tona, ostvarujemo godišnju proizvodnju od preko 250 hiljada tona stočne hrane, od čega jednu trećinu plasiramo na tržište regiona. Četiri posebne automatske linije, 400 hiljada tona skladišnih kapaciteta, moderan vozni park, više od 40 distributera u zemlji i regionu sa 3.400 prodajnih mesta, zaslužni su što naša stočna hrana stiže do kupaca u roku od 24 časa.

Kompanija “Gebi” godinama konstantno povećava broj zaposlenih, tako da danas imamo oko 400 zaposlenih u fabrici u Čantaviru.

Naša velika prednost je činjenica da u krugu od 50 kilometara nabavljamo gotovo sve ono što nam je potrebno za proizvodni proces. Takođe, svim poljoprivrednim proizvođačima iz okoline nudimo i mogućnost uslužnog skladištenja kukuruza i pšenice, te su ove kulture u našim modernim, kompjuterizovanim i strogo kontrolisanim silosima na najsigurnijem mogućem mestu.

Iako se relativno kratko nalazi na domaćem i regionalnom tržištu, kompanija “Gebi” se pozicionirala u samom vrhu u četiri segmenta proizvodnje stočne hrane među domaćim proizvođačima. To smo uspeli zahvaljujući jasnoj viziji kontinuiranog razvoja, dobrom menadžmentu i realizaciji planiranih poslovnih aktivnosti. U tome su nam svakako pomogli i naši poslovni partneri i kupci koji su na pravi način prepoznali kvalitet naših proizvoda, odgovornost u poslovanju i poštovanje dogovorenih rokova.

Na najbolji način. Gebi

Kontaktirajte nas!

Popunite formu i naš tim će Vam se javiti u najskorijem roku.