Skip to main content

Frendy konzerva sa piletinom

FRENDY konzerva je vlažna hrana za ishranu pasa svih rasa i uzrasnih kategorija. Hrana je napravljena od pažljivo biranih sastojaka vrhunskog kvaliteta i obezbeđuje psu kompletan obrok. Sadrži sve vitamine i minerale neophodne za pravilnu i izbalansiranu ishranu. Psi je vrlo rado konzumiraju. Zbog dobre svarljivosti, preporučuje se kod pasa sa slabijim apetitom, kao i onih koji su pod stresom različite prirode. Može se koristiti i kao dodatak suvoj hrani.

Dostupno u pakovanju: 1230 g

 

568
Saveti za upotrebu

FRENDY hrana iz konzerve se koristi posebno ili u kombinaciji sa drugom hranom. Hrana je najukusnija na sobnoj temperaturu, 20 –25oC.
Ako pas do sada nije konzumirao FRENDY hranu iz konzerve, treba je dozirati postepeno, povećavajući količinu svakog dana. Period privikavanja na FRENDY hranu iz konzerve treba da traje najmanje 7 dana. U ovom periodu vašem ljubimcu treba davati hranu koju je prethodno jeo i FRENDY hranu iz konzerve, tako da se postepeno povećava učešće FRENDY hrane iz konzerve u obroku psa.
Nakona otvaranja FRENDY konzerve, čuvati je na hladnom i tamnom mestu najviše 3 dana!
Održavajte higijenu posuda iz kojih Vaš ljubimac konzumira hranu i vodu. Redovno kontrolišite zdravstveno stanje ljubimca kod veterinara

saveti

Dnevne količine navedene u tabeli su orjentacione. Dnevnu količini hrane treba prilagoditi psu u zavisnosti od godišnjeg doba i nivoa fizičke aktivnosti.

Analitički parametri

analitički parametri

Sastav hrane

Sirovinski sastav: meso i mesne prerađevine, žitarice, ekstrakt biljnih proteina, minerali, vitamini.

Slični proizvodi
Kontaktirajte nas!

Popunite formu i naš tim će Vam se javiti u najskorijem roku.