Skip to main content

Uni Dog

UNI DOG je potpuna hrana za ishranu odraslih pasa svih rasa, umerenog nivoa fizičke aktivnosti. Ova hrana obezbeđuje vašim ljubimcima potpunu i uravnoteženu ishranu. Hrana je napravljena od  pažljivo biranih sastojaka vrhunskog kvaliteta. Sadrži sve vitamine i minerale neophodne za pravilnu i izbalansiranu ishranu.

Dostupno u pakovanjima:
5kg / 20kg

564
565
Saveti za upotrebu

UNI DOG hrana se koristi u suvom ili u nakvašenom stanju, posebno ili u kombinaciji sa drugom hranom. Ako se dozira u suvom stanju vašem ljubimcu obezbedite uvek svežu vodu za piće. Akopas do sad nije konzumirao UNI DOG potpunu hranu, treba je dozirati postepeno, povećavajući količinu svakog dana. Period privikavanja na UNI DOG potpunu hranu treba da traje najmanje 7 dana. U ovom  periodu ljubimcu treba davati hranu koju je prethodno jeo i UNI DOG, tako da se postepeno povećava učešće UNI DOG-a u obroku psa. Održavajte higijenu posuda iz kojih vaš ljubimac konzumira hranu i vodu. Redovno kontrolišite zdravstveno stanje ljubimca kod veterinara.

Doziranje hrane
2kg » 80g
5kg » 130g
10kg » 210g
15kg » 290g
20kg »360g
25kg »430g
35kg »540g
50kg » 760g

Navedene dnevne količine su orjentacione. Dnevnu količinu hrane treba prilagoditi psu u zavisnosti od godišnjeg doba i nivoa fizičke aktivnosti.

Analitički parametri

Proteini min. 15%
Masti min. 5%
Celuloza max. 5%
Kalcijum 2,0 – 2,8%
Fosfor 1,0 – 1,8%

Vitamini u 1kg:
Vitamin A 6.000 IJ
Vitamin D3 600 IJ
Vitamin E 80 mg

Slični proizvodi
Frendy Active menu

Za kompletnu i uravnoteženu ishranu pasa izloženih većim fizičkim aktivnostima.

Frendy Adult menu

Za kompletnu i uravnoteženu ishranu odraslih pasa umerene fizičke aktivnosti.

Kontaktirajte nas!

Popunite formu i naš tim će Vam se javiti u najskorijem roku.