Skip to main content

Wendy Sensitive – indoor

Za potpunu i uravnoteženu ishranu mačaka.
Sa Ω 3 i 6.
Sa taurinom.

WENDY je potpuna hrana sa ukusom ribe i ćuretine namenjena za ishranu mačaka svih rasa i kategorija uzrasta, a naročito onih sa osetljivijim sistemom za varenje. WENDY obezbeđuje vašem ljubimcu potpunu i uravnoteženu ishranu. Hrana je napravljena od pažljivo biranih sastojaka vrhunskog kvaliteta, a formula prilagođena nutritivnim potrebama mačaka. Sadrži sve vitamine i minerale neophodne za pravilnu i izbalansiranu ishranu.
Taurin je jedan od neophodnih sastojaka u ishrani mačaka, kojeg njen organizam ne može sam sintetisati. Ima vrlo važne uloge u organizmu, kao što su održavanje funkcije srca i očiju, mozga i nervnog sistema, imunog sistema, reprodukcije ženki i pravilnog varenja. Iz tog razloga taurin je sastavni deo WENDY hrane za mačke, kako bi pomogao vašem ljubimcu u održavanju svih vitalnih funkcija.
WENDY obezbeđuje vašem ljubimcu dobro zdravlje, pomaže u održavanju lepe i sjajne dlake.

Dostupno u pakovanjima:
1kg / 10kg

 

577
578
Saveti za upotrebu

WENDY hrana se koristi u suvom ili u nakvašenom stanju, posebno ili u kombinaciji sa drugom hranom. Ako se dozira u suvom stanju, vašem ljubimcu obezbedite uvek svežu vodu za piće.
Ako ljubimac do sad nije konzumirao WENDY potpunu hranu, treba je dozirati postepeno, povećavajući količinu svakog dana. Period privikavanja na WENDY potpunu hranu treba da traje najmanje 7 dana.
U ovom periodu Vašem ljubimcu treba davati hranu koju je prethodno jeo i WENDY, tako da se postepeno povećava učešće WENDY-a u obroku vašeg ljubimca.
Održavajte higijenu posuda iz kojih Vaš ljubimac konzumira hranu i vodu. Redovno kontrolišite
zdravstveno stanje ljubimca kod veterinara.

Analitički parametri

wendy

Doziranje

Wendy sensitive

1kg WENDY-a je za 20 dana hranjenja mačke težine ~3kg. Navedene količine u tabeli su prosečne, zavise od rase, pola, fizioliškog stanja, aktivnosti i godišnjeg doba.

Slični proizvodi
Kontaktirajte nas!

Popunite formu i naš tim će Vam se javiti u najskorijem roku.